фестиваль “Львівська забава”


Новий гастрономічно-музичний фестиваль “Львівська забава” пройде 10-15 вересня у місті Львові. Фестиваль оселиться та до невпізнання змінить ландшафт Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Фестиваль “Львівська забава” має дві складові – музично-розважальну та гастрономічну. У смачній частині фестивалю програму складуть головні пивоварні країни – бренди “Перша приватна броварня”, “Оболонь”, “Чернігівське” та “Львівське”. Саме вони готуватимуть для гостей фестивалю смачну їжу та напої.

На фестивалі виступатимуть відомі гурти та виконавці, котрі підготують особливу “львівську програму” для доброї забави.

А розпочнеться фестиваль 10 вересня підтримкою української збірної з футболу у супер важливому матчі із Англією в рамках відбору до Чемпіонату світу 2014 року.

 

У програмі фестивалю:

парад з нагоди відкриття фестивалю

Пройдись святковим парадом від пл. Ринок до парку культури, разом з почесними гостями міста, учасниками фестивалю та просто зі своїми друзями.

трансляція футбольного матчу Україна – Англія

Збирай друзів і приходь великими компаніями, гучно підтримай гравців української збірної. Адже фестиваль розпочнеться футбольним матчем збірних України і Англії. Вже 10 вересня 2013 року збирай друзів і приходь на фестиваль. Відчуй атмосферу свята! Адже саме ми творимо перемогу!

свіжі напої та смачні страви від учасників фестивалю

Щодня можна буде скуштувати смачні страви українсьої кухні та свіжі напої від наших учасників фестивалю

а ще запальні танці, співи, конкурси, розваги…

Кожен зможе спробувати себе у народних танцях, станцювати весільну «Коломийку» чи заспівати улюблених пісень, чоловіки зможуть позмагатись з бравими козаками, взяти участь у богатирських іграх, перетягуванні фіри з молодою, а комусь пощастить стати першим дружбою на львівському весіллі… Тож забава буде знатна..

Фестиваль «Львівська Забава» запрошує гостей!
Не пропусти забаву року!